Tevi noteikti interesēs
- Gudrs japāņu triks, kā “saldināt” skābus mandarīnus: vienkārši iemērciet tos ūdenī
- Kā es uzglabāju kartupeļus dzīvoklī pat aprīlī, kā no pagraba: tie nesadīgst, nepūst, un neviena bojāta kartupeļa
- Vīrs uzstāja ņemt līdzi vīramāti mūsu atvaļinājumā uz Turciju, bet man nācās pieņemt lēmumu, kuru šodien uzskatu par vispareizāko
- Kā padarīt augus spēcīgus un veselus: pielietoju šo uzlējumu, un rezultāts pārsteidza
- Šīs 3 Zodiaka zīmes, sākot ar 1. decembri, beidzot izjutīs sen aizmirstu laimi
- Iedzīvotāji tiek aicināti sagatavoties “temperatūras svārstībām” ziemas sākumā: ”Viegli nebūs”







